1r concert: ALEGRIA

Durant la primera setmana del Curs d'Estiu de Música hem treballat l'emoció de l'ALEGRIA. Les peces musicals interpretades pels nostres alumnes (tant les cançons dels més petits i mitjans, com les cambres i l'orquestra), estaven relacionades amb aquesta emoció bàsica.

El taller que van fer els joves col·laboradors va ser el d'organitzar una batucada. Així doncs, amb l'ajuda del grup dels grans, van mostrar als pares la peça amb instruments de percussió que van estar treballant durant tota la setmana.

Aquí us deixem unes fotografíes del concert de divendres 30 de Juny (podeu veure més imatges aquí).


Les dues primeres fotografies corresponen a l'assaig general que fem de 10:00 a 11:00 els divendres.






Fotografia dels petits interpretant la cançó de "La Bamba". Van realitzar unes maraques durant la setmana per poder tocar-les al concert.



Els petits i els mitjans van aprendre la figura musical del silenci mitjançant "La Cançó del Silenci" que van cantar conjuntament.


Els mitjans també van cantar sols la cançó de "L'Hakuna Matata", acompanyats per la Berta amb el piano i la Sophie amb la trompeta.


Els alumnes més grans es van juntar en petits grups de cambra per interpretar peces relacionada amb l'alegria. Aquí tenim una de les cambres que es van formar, composada per l'Aina (violí), la Bruna (violí) , la Daniela (violí) , l'Anna (flauta travessera), la Mia (flauta travessera), el Dàrius (triangle) i el Manu (clarinet).
Van tocar "QUÈ SERÀ? "ALEGRIA".


Els joves col·laboradors i alguns professors van formar un combo i van tocar: I FEEL GOOD.


Finalment,els grans, els joves col·laboradors, alguns professors i fins i tot els mitjans (aquests últims fent percussió corporal) , van participar a l'orquestra i van tocar: WHAT A WONDERFUL WORLD.